Extra voorstelrondje

Fijn weer meer aanmeldingen voor de Vier Seizoenen. Daarom een extra  voorstelrondje voor diegene die me nog niet goed kennen.

Het zat er altijd al in. Het structureren, overzicht houden, organiseren en het opruimen. Mijn moeder zei meer dan eens: “Je weet altijd je spullen te vinden.” En ik vond het heerlijk om mijn kamer of die van een vriendinnetje mee op te ruimen.

Al langer vermoedde ik, dat het zelfstandig ondernemerschap wel bij mijn karakter zou passen. Alleen wist ik lange tijd niet van het bestaan mijn beroep.

Omdat ik onze laatste verhuizing emotioneel best pittig vond, (ik ben toen zelf geholpen door een opruimcoach) ontstond het idee van verhuis- en opruimcoach.

In 2017 schreef ik me in bij de KvK en had meteen mijn eerste klus te pakken. Die kans greep ik met beide handen aan. Ik ging ervoor. Spannend en ook leuk en dankbaar!

Mijn passie is jou helpen met iets wat je moeilijk vindt, op het gebied van opruimen en verhuizen. Dat vind ik heerlijk om te mogen doen (ik zie het nog steeds als mógen doen). Afgestemd op wat bij jou past.

Enkele weetjes over mij;

  • Getrouwd op mijn 40-ste, jawel voor de 1ste keer
  • Geen kids, een keuze
  • Dansen! Spontaan in huis en wekelijkse lessen, klassiek ballet en Zumba
  • Graag ben ik actief/creatief bezig, wandelen, een bankje van oud schuttinghout maken, tuinieren, borduren en schrijven.
  • Ook kan ik me terugtrekken, met een boek of om gewoon even te mijmeren en mijn gedachten de vrije loop te laten. Dit kan me in drukke periodes enorm opladen. Eigenlijk ben ik best spiritueel, met een gezonde dosis relativeringsvermogen.
  • Gelukkig ben ik met Pieter, mijn lieve man. Hij heeft me geholpen bij het starten voor mezelf en is een fantastische sparringpartner. Prikkelend, kritisch en steunend. Hij is chaotischer dan ik en daarom een leerzaam proefkonijn voor me.😉
  • Tot slot ben ik dol op mijn poes Luna. En heb ik een enorm zwak voor allerlei diertjes en ben ermee begaan. Een vleesmuizenkast tegen het huis, een egelmand in de achtertuin, vissen, een fruitboom doet dienst als voedsel voor allerlei vogels, vlinders en bijen.

Hoe zou je jezelf in het kort omschrijven?