Opruimen

Opruimen….. waar moet ik beginnen?

Ben je de onrust zat van een onopgeruimd huis? Stel je opruimen eigenlijk al te lang uit en word je moedeloos als je eraan denkt om eraan te beginnen? Je wordt al moe als je alleen al denkt aan opruimen en je voelt ook dat het zo niet langer kan. Ik, Eva, help je om orde te scheppen in de chaos. Met energie ga ik met jou aan de slag om jouw huis weer tot een fijne plek te maken.

Chaos en rommel stapelt zich op

Chaos in je huis is er niet voor niks. Het gebeurt ook niet van de ene op de andere dag. Jij bent misschien die drukke moeder, die alle ballen hoog moet houden. Of misschien ben je gestopt met opruimen toen je in een burnout belandde. Of misschien ben je gestopt met opruimen omdat je je kinderen belangrijker vindt (wat nog voor meer chaos zorgt…). Of misschien ben je gewoon niet zo goed met structuur aanbrengen. Of misschien vind je het gewoon niet leuk en schuif je het daarom steeds voor je uit. Misschien voel je je al maanden onrustig en vreet het energie.

Als je dit leest, weet dan – je bent niet de enige! Met jou zijn er nog velen anderen die moeite hebben met opruimen, waardoor ze door de bomen het bos niet meer zien. Je hebt gewoon een beetje hulp nodig. Je hoeft het niet langer alleen te doen! Een opgeruimd huis geeft een blij gevoel. Dagelijks profiteer je van het resultaat, het geeft rust en overzicht.

Beslissingsproces tijdens opruimsessie

Als opruimbegeleider kan ik je helpen met:

  • Het maken van keuzes bij het opruimen van spullen
  • Het leren opruimen en praktisch inrichten van ruimten (o.a. keuken, kasten, administratieplek)
  • Ervoor zorgen dat spullen een logische en vaste plek krijgen
  • Interne verhuizingen, zoals het wisselen van functies van verschillende kamers
  • Achterstallige opruimklussen
  • Spullen naar de kringloop brengen

We gaan samen aan de slag:

  • We kijken met welk deel van het huis we starten
  • We zoeken uit welke spullen je wil houden en welke niet. Jij bepaalt wat weg kan en wat niet.
  • Al jouw spullen krijgen een logische plek, volgens een methode en structuur zodat jij dit later zelf kunt volhouden
  • De ruimtes kun je weer optimaal gebruiken

Een opgeruimd huis zorgt voor rust

Een opgeruimd huis zorgt voor rust in je hoofd! Wellicht schaamde jij je wel en durfde jij nooit meer familie of vrienden uit te nodigen. Dat is nu verleden tijd. Je verdient het om een prettige leefomgeving te hebben, voor jou en je gezin.

Samen aan de slag?

Weet je nu al dat je samen aan de slag wil? Boek dan een blok van 3 uur voor €180,- om samen te gaan opruimen!

Liever eerst even kennismaken? Vraag dan de opruimscan aan. Ik kom bij je langs en samen kijken we wat de stappen zijn voor jouw huis.