Plannen en agenderen

Kun je wel wat hulp gebruiken met het plannen afspraken en bijhouden van je agenda?

Vergeet je wel eens afspraken van jezelf of van de kinderen omdat je simpelweg het overzicht niet hebt? Loop je jezelf regelmatig voorbij omdat je meer plant dan je aan kunt? Geeft jouw weekplanning je stress en overkomt de drukte je als het ware? Kost alles je meer tijd dan je had verwacht? Heb je een druk leven en wil je efficiënter omgaan met je tijd, zodat er ruimte blijft voor ontspanning en rust?

Een overzichtelijke agenda zorgt voor rust

Een overzichtelijke agenda maakt dat je weloverwogen beslissingen neemt en zelf bepaalt wat je wilt doen en wanneer. Je krijgt een duidelijk beeld van het soort en hoeveelheid activiteiten. Hierdoor krijg je minder stress en meer rust.   Samen maken we inzichtelijk hoe je met je tijd om gaat. Je krijgt weer grip op je eigen tijd en we zorgen ervoor dat je meer tijd voor je gezin en leuke dingen hebt.

Als opruimbegeleider kan ik je helpen met:Telefoon

  • Overzicht krijgen in taken en klussen die je wilt doen
  • Het stellen van prioriteiten
  • Het ontwikkelen van tijdsbesef
  • Het leren van handig agenderen
  • Opstellen van een haalbare planning

Samen aan de slag met je agenda en de planning?

Wil je meer controle over je agenda? Weet je nu al dat je samen aan de slag wil om overzicht te krijgen? Boek dan een blok van 3 uur van €180,- om samen jouw tijd te gaan ordenen!

Liever eerst kennismaken? Vraag dan de opruimscan aan. Ik kom bij je langs en samen kijken we wat de stappen zijn voor jouw agenda.