Tarieven/pakketten

Goede VerhuisstartHanden uit de mouwen Samen er tegenaan
€ 180,- € 540,- € 900,- 
Kennismaking
3 uur coaching
Na 1 week nog 1 x telefonisch contact
Kennismaking
9 uur coaching
Tussendoor bereikbaar voor vragen en tips
Kennismaking
15 uur coaching
Tussendoor bereikbaar voor vragen en tips
Adhv jouw persoonlijke situatie maak ik een grove verhuisplanning. Je weet waar de prioriteit ligt en kunt vooruit met de eerste concrete stappen. Adhv jouw persoonlijke situatie maak ik een planning en gaan we aan de slag met concrete stappen. Dat kan zijn met opruimen en gestructureerd inpakken, een verhuisbedrijf regelen, adreswijzigingen versturen en mee denken over een logische inrichting nieuwe huis. Ik hou mee overzicht en zorg dat je niets vergeet. Zodat je op tijd klaar bent voor de verhuisdag.Je weet niet goed hoe te beginnen met het organiseren van jouw verhuizing. Adhv jouw persoonlijke situatie maak ik een schema en gaan we aan de slag met concrete stappen. Dat kan zijn met opruimen en gestructureerd inpakken, een verhuisbedrijf/opslag of klusser regelen.

Aangevuld met een draaiboek voor op je verhuisdag. Ik behoud het overzicht en zorg dat je niets vergeet, zodat dat je op tijd klaar bent voor je verhuisdag.
Groot VerhuispakketExtra Uren
€ 1260,-€ 60,-
Kennismaking
21 uur coaching
Tussendoor bereikbaar voor vragen en tips
Ook hier is jouw persoonlijke planning de leidraad. We gaan samen aan de slag met concrete acties zoals opruimen en gestructureerd inpakken. Meedenken over logische inrichting nieuwe huis. Aangevuld met draaiboek voor op verhuisdag. Eigen ingeschakelde hulp is welkom.

Ik ben aanwezig op de verhuisdag, zorg dat je erna snel op orde komt en voor het opleveren van je vorige woning.
Als er meer uren nodig zijn dan er in het pakket zitten, zijn de uren daarna €60 per uur, incl. BTW.

Totale uren van het pakket zijn inclusief:

  • Uren op locatie
  • Thuiswerkuren

Prijzen zijn inclusief:

  • 21% BTW
  • Reiskosten binnen een straal van 30 kilometer rondom Den Bosch
  • Kleine organizing materialen

Kosten kunnen mogelijk vanuit een PGB budget worden voldaan.

Je hoeft het niet meer alleen te doen. We doen het samen!

Ja, ik schrijf me in voor een gratis kennismakingsgesprek. 

* indicates required

Zij gingen je voor:

“Ik vind het heerlijk dat het weer een beetje opgeruimd is, begin er ook steeds meer zin in te krijgen. Gisteren heb ik het ‘doen’ bakje verder opgeschoond. Gaat dus best goed. Heel blij mee!!”

“Eva gaf mij rust en vertrouwen dat het allemaal goed zou komen met mijn verhuizing. Kortom een aanrader voor iedere senior.”

“Met liefdevolle aandacht, zonder oordeel en met respect voor de persoon die voor haar staat hield ze mij bij de les tijdens het op orde brengen van mijn praktijkruimte.”

“De gouden greep bij mijn verhuizing. Wat een uitkomst. Door haar support en overzicht nam ze bij mij een stuk stress weg en ook werk uit handen. Wat is dat fijn!”

“Eva heeft orde, overzicht en een energieboost gegeven aan mijzelf en aan mijn praktijkruimte. Dank je wel daarvoor!”