Bijzondere verhuizing met stichting Loods

En dan word je gebeld door maatschappelijk werk. Mevrouw moet binnen 2 weken verhuizen …. of ik kan helpen met begeleiden en organiseren? Er was nog weinig geregeld. En met een beperkt budget, is dat best een uitdaging.

De eerste focus; een verhuisbedrijf regelen dat op korte termijn kan. Na flink wat rondbellen was daar stichting Loods. Dat bleek in deze situatie de Gouden Greep! 😅

Stichting Loods heeft de verhuizing keurig geregeld. Van inventarisatie, inpakken, meubels uit- en weer in elkaar zetten, een ritje naar de stort tussendoor en het aansluiten van witgoed in het nieuwe huis.
De dag erna kwamen ze terug voor wat kleine klussen. Zoals lampen en gordijnen ophangen en de dozen mee uitpakken. Op eigen initiatief hadden ze alvast een paar extra fittingen meegenomen.

Mevrouw wilde toch graag een achtergebleven bank nog meenemen. De bus werd moeiteloos weer van stal gehaald en de dag erna reden ze, via het oude huis door naar het nieuwe. Wat een service!

Als ik enkele dagen later bij mevrouw ben, voor een afsluitend kopje koffie, zegt ze spontaan tegen me; “Je hebt het goed gedaan. Ik voelde me echt gesteund. Fijn dat je er voor me was.” Wat een mooi compliment.

Note; stichting Loods werkt met kwetsbare mensen. Er wordt gekeken of een verhuizing past binnen hun kunnen en mogelijkheden. In deze situatie paste het toevallig goed. Meer info op: www.stichtingloods.nl