Verhuizen

Op orde voor, tijdens en na je verhuizing

Geeft verhuizen jou ook zo’n stress en kun je daarbij wel hulp gebruiken?

InpakkenEr komt veel op je af als je gaat verhuizen. Je wilt niet altijd een beroep doen op je kinderen of vrienden terwijl het heel prettig is om een sparringpartner te hebben. Of je gepensioneerde ouders gaan verhuizen en je ziet veel van de werkzaamheden op jouw schouders terechtkomen. Herken je dat?

Je moet veel beslissingen nemen. Wat is een handige verhuisdatum? Wat neem je wel of niet mee aan meubels en spullen? Je moet op pad voor een nieuwe vloer, gordijnen een nieuwe keuken, een betrouwbaar verhuisbedrijf regelen, de lijst is eindeloos. Ondertussen gaan je dagelijkse bezigheden gewoon door. Het ontbreekt je aan overzicht, tijd of energie en toch moet er nog van alles gebeuren. En hoe weet je dat je niets belangrijks vergeet? Ik kan je daarbij helpen.

In deze hectische periode kan het fijn zijn als er iemand is die jou support. Iemand die luistert, vraagt, met je meedenkt en helpt bij het maken van keuzes. Zowel voor, tijdens als na je verhuizing.

Een overzichtelijke verhuizing zorgt voor rust

hulp bij verhuizen

Een overzichtelijke verhuizing maakt dat je weloverwogen beslissingen neemt omdat je een duidelijk beeld hebt het soort en hoeveelheid activiteiten. Je weet welke voorbereidende werkzaamheden je moet doen om je verhuizing soepel te laten verlopen. En zorgt ervoor dat je in je nieuwe woning sneller op orde bent en je thuis voelt. Gun jezelf ook een verhuiscoach dan gaan we samen aan de slag.

Als verhuiscoach kan ik je helpen met:

Voor verhuizing:

 • Advies, haalbare planning maken en overzicht houden
 • Knelpunten signaleren
 • Helpen keuzes te maken, beslissingen te nemen
 • In-en uitpakken van spullen
 • Meedenken over een logische inrichting nieuwe woning

Op verhuisdag:Markeerstickers

 • Aanwezig zijn tijdens de verhuisdag als aanspreekpunt voor de verhuizers. Ik fungeer als ‘ANWB bord’ en zorg dat alles op de juiste plek beland. Als je eigen hulp hebt ingeschakeld, stuur ik mee aan en hou overzicht. Dit bespaart tijd.
 • Aan het einde van de dag kun je in een opgemaakt bed, bij je linnenkast en in de keuken uit de voeten. Je huis is warm en bewoonbaar voor je.

Na verhuizing:

 • Inruimen en gebruiksklaar maken nieuwe woning
 • Leeg opleveren oude woning
 • Regelen van een klusser, schoonmaaker of (postzegel)opkoper
 • Voorkomende kleine werkzaamheden en die zijn er altijd talrijk, weet ik uit ervaring

 

 

Samen aan de slag met je verhuizing?

Verlang je naar meer rust rondom je verhuizing? Weet je nu al dat je samen aan de slag wil om overzicht te krijgen? Boek dan een blok van 3 uur van €180,- om samen jouw verhuizing in kaart te brengen. 

Liever eerst kennismaken? Vraag dan een kennismakingsgesprek aan. Ik kom bij je langs en geef je de eerste handvatten waarmee je zelf aan de slag kunt.